När jobbet tar överhand

de senaste dagarna, senaste veckorna, har bara inneburit jobb och jobb.. Allt förblanda och omänskliga dagar av arbete..
Som man bäddar får man ligga och jag har själv gjort detta val, men Gud vad jag jobbat! För tillfället tre arbetsplatser, varav det ena heltids som jag befunnit mig mera på än borta är S..
På torsdag stänger denna underbara arbetsplats för säsongen, tre månader, som jag kommer fälla tårar, tjuta av lycka och bubbla av härliga och sorgliga känslor.. Hur säger man hejdå till alla som varigt ens pelare, familj och närmsta kontakt i mera än 8 månader?
mitt andra jobb, HM, vilket jag troget har kvar och nu hinner spendera mera tid på.
mitt tredje jobb för tillfället, en pop-up vid namn Blossom, som även har en boutique butik vid namn Seven Roses som hade märken av bla Odd Molly, Hunkydory, Lexinxton, EwaIwalla, Branting, som jag tidigare var anställd på innan jag flyttade och började studera. Här spenderar jag nu lite tid och oj vad jag genast första dagen insåg hur jag älskade att vara i en mindre butik med massor av ljuvligheter, i detta fall inredningsprylar, mingla med kunderna och ändra om på hyllorna! Ansvara om allt från golv till tak!
 
Jag vill ha denna atmosfär i min egen affärslokal i framtiden!
 
0 kommentarer

Arbetsvänner

är så otroligt glad för de människor jag omges med varje dag i mitt arbete, hur fina 💕 älskar att komma till jobbet och få kramar och leenden, saknaden efter varandra! Kan inte förstå att denna säsong är slut och det som varigt inte kommer tillbaka, men underbara minnen, underbara vackra människor har jag fått träffa i princip varje dag från att säsongen 2016 startade.. 
 
TACK 
0 kommentarer

Tack Torsdag!

 Kom hem från jobbet igår kväll 01.30 tiden.. Efter ännu ett julfest och återuppbyggning för morgondagens (fredagen) lunch var vi klara för hemfärd.. Var tvungen att trotsa sömnen och kylan och hoppa i duschen med en helskurna av kropp och hår eftersom dagen innebär lunch och långskift, men oj så skönt det var att krypa ner fräch och nyduschad!
 
hade såna otroligt fina kunder igår, varav en äldre dam som kom och åt julbuffen ensam, hon hade med sig lite jobb papper, smuttade vin och njöt av maten.. när hon var klar och betalade småpratade vi lite längre, hon tackade för mat och service och den fina betjäningen, om ni vet hur mycket kärlek och värme kunder kan ge er dagligen för att Du lyckats göra ett personligt intryck och charm på dem, därför älskar jag kundservice, det tar mycket, men det ger! Hon sa att det alltid är så trevligt på denna restuarang för att det känns som att komma "hem" när alla är så trevliga och atmosfären avslappnad och harmonisk, hur härligt? Var tvungen att ge henne en stor kärleksfylld kram för fina ord!
 
hade även andra kunder som förgyllde min dag, så att somna med ett leende på läpparna är den bästa sömnen..
 
 
0 kommentarer