När jobbet tar överhand

de senaste dagarna, senaste veckorna, har bara inneburit jobb och jobb.. Allt förblanda och omänskliga dagar av arbete..
Som man bäddar får man ligga och jag har själv gjort detta val, men Gud vad jag jobbat! För tillfället tre arbetsplatser, varav det ena heltids som jag befunnit mig mera på än borta är S..
På torsdag stänger denna underbara arbetsplats för säsongen, tre månader, som jag kommer fälla tårar, tjuta av lycka och bubbla av härliga och sorgliga känslor.. Hur säger man hejdå till alla som varigt ens pelare, familj och närmsta kontakt i mera än 8 månader?
mitt andra jobb, HM, vilket jag troget har kvar och nu hinner spendera mera tid på.
mitt tredje jobb för tillfället, en pop-up vid namn Blossom, som även har en boutique butik vid namn Seven Roses som hade märken av bla Odd Molly, Hunkydory, Lexinxton, EwaIwalla, Branting, som jag tidigare var anställd på innan jag flyttade och började studera. Här spenderar jag nu lite tid och oj vad jag genast första dagen insåg hur jag älskade att vara i en mindre butik med massor av ljuvligheter, i detta fall inredningsprylar, mingla med kunderna och ändra om på hyllorna! Ansvara om allt från golv till tak!
 
Jag vill ha denna atmosfär i min egen affärslokal i framtiden!
 
0 kommentarer