Bok & inspiration

 
 
Min lediga dag till ära har jag inte gjort mycket alls! Delade känslor kring produktiviteten men jag har iaf vårdat min själ nu till att bara ligga & äta massa gott.
 
Cyklade iväg till butiken för stora veckohandlingen, fick min motion, mös upp i soffan med boken ovan & surfade fina bilder på nätet.. Chill dag! Jag gjorde en jobb ansökan på nätet också så inte fy skam.. 
0 kommentarer

Formgivningsexamen

 
Dessa produketrna Maria, Elizabeth och Eleonore designade, konstruerade och sydde jag upp till mitt slutarbete våren 2016. Fattar inte att det bara var för ett år sedan, tiden går så snabbt men ändå känns det som år sedan.. Jag är stålt över mitt examensarbete nu i efterhand eftersom jag behandlade ämnet hållbarhet och mode, jag lärde mig så mycket mera och blev så mycket mera inspirerad att arbeta för mode med tyngdpunkten på hållbarhet och en nära och personlig/trogen kontakt/relation till kunden/konsumenten.
 
Tack fina fina modellen/vännen Josefin Tatiana Thors som bar upp produkterna så att deras värde, budskap, uttryck och utseende steg ännu högre i allas ögon. 
 
0 kommentarer

Day off

Idag får denna kropp & själ vara ledig, enda dagen på denna veckan det inte är inbokat ett jobbskift. Jag skall njuta & bara va, försöka vara produktiv men fortfarande skonsam mot mig själv.
 
Igår var en helt vild kväll på jobb, jag jobbade ute på terassen, solen lös och kunder njöt av mat dryck och sol.. Det var så himla mycket gäster och högt tempo så ett tag stod det helt stilla i huvudet och man körde på mekaniken i kroppen..
Inte klaga, det är såna dagar man älskar när terassen är fylld och det bara väller in mera kunder, men det är väldigt krävande psykiskt och fysiskt.
10 h jobb i sol igår och idag ledig en gråmulen dag, vilket jag är tacksam för, skall ta en promenad med podd och sedan mysa inomhus med bok, surf, sömnad och annat mys..
 
Ha en superdag!
 
 
0 kommentarer