Boost Yourself

Alla har vi bra dagar VS bajs dagar, dagar när allt flyter VS dagar när allt sjunker.. Alla kan vi känna "fan vad bra jag är" VS "fan vad jag suger" .. Det är mänskligt och jag tror detta är bra för vårt psyke så vi kan uppskatta och älska, få motivation och driv i oss själva och bygga oss starkare för motgångar.. När allt flyter, ~Panta Rei, uppskattar vi det så himla mycket och kan High Five oss själva. 
För att vända en dålig dag till bättre,
 
 
för att Boosta Myself, måste jag finna en INSPIRATION.
 
 
Oftast brukar jag vara kreativ, skapa något jag är bra på, något som jag vet att inte kommer misslyckas.. Allt från att rita en skiss av ett plagg, måla, virka, städa, något som kräver en fokusering på ett område som jag kan med ögonbindel. Detta så att den vänstra hjärnhalvan (den som tänker) slappnar av och den högra hjärnhalvan (den kreativa) få jobba. 
 
Eftersom jag älskar handarbeten och tidskrävande saker, älskar jag broderi, virkning, stickning.. Allt..
Här har jag för hand sytt hålstygn i kragen av en skjorta jag gjorde till min kollektion "New Age Folk-SVEA" andra året på min formgivningsutbildning. Eftersom det kräver tid, tålamod, motivation och noggrannhet, är självförtroendet, stoltheten, glädjen och adrenalinet så högt i kroppen när produkten äntligen är klar att det känns som att inget är omöjligt, jag blir stålt över mig själv och min prestation som gör min inspirerad och motiverad att klättra över alla hinder!
 
 
Kollektion New Age Folk-SVEA
Designade, mönsterkonstruerad och sydda produkter by E.Simons: 
-Tvådelad jacka i ylle lång/kort
-Skjorta i linne
-Byxa i hampa
Modell: Verna Nurmiranta
Fotograf & Styling: E.Simons
0 kommentarer