Sky is your limit

 
 
When sky is your limit and you enjoy the feeling of having it all. The feeling of not needing anything at all..
 
Känslan av att inte behöva något för att njuta. 
0 kommentarer

Livsnjutning

Mmh, väldigt njutningsfullt väder att vara ledig & göra ingenting förutom att njuta, Ute. 
 
 
0 kommentarer

Tisdag

Igår var tyvärr en dålig bloggdag men en bättre träningsdag, jobbdag, och soldag. Man kan inte få allt. Kvällen var mycket folk på terassen som åt, drack & njöt av mat & solsken, insidan likaså av restaurangen var fullbokad. Konstigt nog flöt allt på utmärkt, inga större problem, konstigheter, alla koncentrerade & arbetade gemensamt med ögonen hela tiden öppna, allätare och uppmärksammade. perfekt exempel på hur det skall va.
 
 
(Till skillnad från lördag när det var en sån "konstig" dag, även då mycket och allt gick bra men massor olika onödiga höndelser, tex för mig kändes det som att jag yrade runt jätte mycket, kunde inte multi-taska med uppgifter, tappade en bricka med skedar, flera vinglas föll ur händerna & en talldrikshög knuffade jag på lite för hårt att den åkte i golvet, onödiga ting?!) 
 
Slutade & var hemma i säng runt två-halv tr & vacklade med tuppen, Sju, men drog mig till åtta.. Känner mig pigg & energisk idag, produktiv tisdag!
 
Idag blir det ett snabbt möte nu från morn, sen solsken & promenad & senare skall jag träffa en vän jag inte sett på en vecka el två, ledig dag därtill så njutning i all ära. 
 
Njut av dagen!
 
 
0 kommentarer