Love and care about clothes

 
0 kommentarer

Work and create by heart

 
 
På senaste har jag börjat ändra min vardag, börjat våga tro, satsa och drömma om att min dröm kan gå i uppfyllelse, att jag kan arbeta som designer och livnära mig på ett eget företag, ett företag jag startat och satt ner hela min själ i och som binder många av mina mål och drömmar med mitt liv.
 
Det jag lagt märke till andra mest är.. jag känner mig lyckligare, mera driven och inspirerad till allt, jag vill rusa upp vissa mornar och genast sätta händerna i kreativiteten, jag väntar vissa mornar på att få stiga upp och börja, jag känner en livsglädje som varigt halvdant en tid och nu bubblar min hjärna och kropp av idéer, inspiration och kreativitet..
 
Jag känner mig kär. Kär i mig själv. Kärleken till min egen styrka och en positiv känsla att de kommer att gå bra, och, skulle det mot förmodan inte gå hela vägen i seger, har jag iaf vågat testa.. 
 
nu är jag inne i en period att sy och rita mönster  ibland är det sticka/virka, ibland rita och måla, ibland pärla.. Men alltid något och detta älskar jag! Skarfen på bilden är virkad i bomull förra året, ännu har den inte använts allt för flitigt. 
0 kommentarer

Fashion is your personal art

 
0 kommentarer