Feminist together

Jennifer Lawrence for DIOR, Fall 2017

@Thewhitelabelproject

Gör något för någon annan idag, utan att tänka på vad du själv får ut av detta. Att glädja någon annan är oftast en större glädje och lyckokänsla än att glädja sig själv... Med positiva gärningar vet vi att detta kommer tillbaka till oss genom ödets univerusm så varför ens ägna sig tanken av att tänka vad man själv vinner på att skapa ett happy flow?
"We should all be feminists" uttrycket har inte kommit upp till ytan av en slump. Jag älskar tanken att kända och högt rankade varumärken, som ex i bilden nedan, DIOR, har hakat på dessa vackra småa ord med så stor betydelse för oss kvinnor. Jag älskar att detta budskap sprids via mode och uppmärksammas via denna affärsmarknad, når ut till stora influenser och kanske skapar ett ökat perspektiv och respekt för några få omedvetna om denna angelägenhet..
 
Visst kan det vara ett smart drag av "falsk marknadsföring", en trend som modejätten hakat på bara för att vara "inne" i denna feminist pepp bubbla och iomed det skaffa sig större kundkrets och tillit till konsumenten.. vilket dera, väljer jag att tro och se det som en positiv effekt, möjligheter och reaktioner till positiva förändringar..
 
We Should All Be Feminists
We Should All Be Together
 
.Happy Inspiration
#HappiChallenge
 
 
#HappiChallenge #design #fashion #kreativitet LessIsMore MakeItLast
0 kommentarer