Helikopterperspektiv

Hur skulle du börja tänka och reflektera själv om jag bad dig fokusera på detaljer av allt men även se helheten tydligare? 

 
I senaste Josefin & Vanja poddavsnitt talades om detalj- & helikopter perspektiv, hur skiljer ni dessa åt, vad är fördel och nackdel? 
Jag själv har mycket att jobba på med denna punkt, jag fastnar för lätt med att börja finslipa projekt jag håller på med, vilket leder till att tiden tar längre, jag blir för ingrodd & ser bara felen och inte perfektionen i projekt. Jag slipar på onödiga saker & ofta tappar motivationen att producera ett arbet bara skall göra detta arbete perfekt och att jag då kommer vara nöjd, men i min värld finns 100% nöjd inte.. Skulle jag inte haft deadlines i skolan och speciellt med mitt examensarbete skulle jag fortfarande sitta och arbea med detta, innan dess jag blivir nöjd med något, har jag hunnit ändra slutprodukt och mål fem ggr... Jag slipar på detaljer ingen annan ser, som är på cellnivå & då inte ser hela helheten av ett underbart projektet.. 
 
Börja se HELHETEN med nya ögon & fäst dem på den STÖRSTA detaljen!  
 
 
0 kommentarer