Hälsa i första rum

Du vet att din hälsa, ditt psyke, kreativitet, glädje, lycka, kärlek, harmoni & välbefinnande kommer från två ställen.. 
 
1. Din hälsa, ditt fysiska välmående
2. Ditt psyke, ditt psykiska välmående 
 
börja då att prioritera dessa två, alltid alltid sätta dessa i första rum av alla dina val!
Snubblade över en intressant föreläsning som jag blev väldigt nyfiken på.. började tänka kring allt mamma lärt mig & fortfarande lär mig varje dag.. Min mamma är en av de underbaraste & starkaste, största & vackraste insporatörer för mig, den kärlek från henne är över alla gränser.
I sina matlagningskurser inspirerar hon människor till bättre välmående, hälsa i form av ren mat, ordentlig kost, ordentlig matlagning med äkta grädde, riktigt smör, egen odlad föda, egna bakverk & naturens skördar!
Hon vill sprida ryktet om alla härliga råvaror som boostar vårt indre..
Som personlig coach hon nyligen utbildat sig till lär hon oss alla, hon lär mig älska mera, våga, chansa & tro på allt de goda, jag är så inspirerad av henne, hennes iver, ork, kärlek, inspiration & suktan till att lära sig mera hela tiden! 
 
Hennes nya idé nu är att skriva en bok om hälsa, naturens råvaror, kryddor & resept som skall skapa vår indre frid kroppsligen.
 
 
 
Följ hennes Instagram på monasimons för att insporeras av ljuvliga delikatesser! 
[för att ge tillbaka med det lilla jag kan, hjälper jag ofta till att lägga upp bilder här, det man inte kan själv skall man fråga om hjälp med, men budskapet är det samma och härstammar från samma inspirerande själ, min mamma]
0 kommentarer

Handgjord design

 
Sticka, virka, pärla, sy, rita & skapa har alltid varigt en av mina favorithobbyn sen jag var liten.. Jag ville heldre vara hemma & umgås med mig själv & mina kreativa idéer än att umgås med en vän.. En ensamvarg som njöt av att skapa med fantasin..
 
En stickad fotpuff i vitt mattgarn, fylld med sönderstrimmad papper & Sönderslitna reklamblad.. Var kreativ, använd fantasi, gå utanför gränser & lagar & gör det du älskar & brinner av i hjärtat! 
 
Denna puff är en av tre i min lägenhet, älskar dem! Kuddfodralet är sytt av en gamal skarf & stolen är omklädd i vitt tyg..
Make it work, make it by hand! Recykle!
0 kommentarer

Kärleks forskning

 
 
Någon annan som känt av detta, eller i efterhand insett vilken underbar partner de skulle fått om man bara gett honom en chans? Gräset är inte grönare på andra sidan men är det meningen att två själar hör ihop hittar de alltid varandra, avsätt hinder och motgångar, detta vill jag tro på iaf.. Intressant forskning iaf och jag tror det ligger mycket i ivern/spändheten i kroppen man har när man febrilt söker någon, men när man står lugn, med fötterna på jorden, trygg i sin kropp & själ, då tror jag man signalerar & sänder ut den auran som kommer fånga ögon till en.
 
0 kommentarer