Älska Citron

Jag älskar renande och helande livsmedel. Äkta varor som kan vara en självhjälp och medicin för kropp, själ och välmående. Jag älskar produkter som är renande och goda för kroppen i huskurer, kroppsvård, hälsa och allt. Invärtes och utvärtes användning.
 
Citron.
Älskar citron, hur man kan använda denna i hudvårdsprodukter, huskurer för spa, doften, smaken, färgen, städredskap, hälsa och medicinvård. Citron är den bästa mot förkylningen, C-vitaminrik med – antioxidanterna som boostar immunförsvaret och hjälper huden bygga bindväv som den ska.
Citronen är rik på folsyra och kalium – kaliumet stabiliserar blodtryck och grundläggande kroppsfunktioner, folsyra hjälper till i celldelningen. Så bra och renande att kikka igång dagen med citron och honung, uppiggande och hälsobringande dryck. En svalkande dryck på sommaren eller törstsläckare med fräsch touch. Dessutom lugnar citron aptiten. Om du har problem med överätning kan ett stort glas ljummet citronvatten direkt på morgonen minska din hunger. Medhjälpare i rengöringsbranschen, fårn gula naglar och tänder till ränder från kastruller och kalkränder från porslinet. Fräschar upp doften i kylskåpet och lyfter all mat med smaken av sommar och läckerheter – från starka indier till ljusa fiskrätter. förutom saften, citronen ekologisk går det bra att använda skalet också för vacker färg och ytterligare smak.
 
Så mycket fördelar, så istället för en stor godispåse, köp en stor säck citroner och gör något tjusigt för dig. 
citron hälsa
0 kommentarer