Kläder efter väder med hållbarhet

 
 
Satte till ett projekt ihop lite outfits som jag älskar och som jag verkligen skulle vilja klä mig i.
Summan av kardemumman är att plaggen är allt från galaklänning från H&M consius collection till Marimekko strandväska och minibörs från Celine´. En salig blandning men något jag skulle investera i och låta hänga i min garderob tills produkten är slutanvändbar.
En skjorta från ett stiligt möte funkar lika bra på stranden för att skugga sig mot solen och gala örhängerna passar som pricken på iet på ett möte med en basoutfit. Jag älskar detta i det enkla och klassiska av kläder, att klä upp eller klä ner plagg. Så länge en produkt ser fräch och hel ut är användningen maximal.
 
Att investera i god kvalitet och vårda sina produkter med rätta händer och hjälpmedel är A och O för en hållbarare framtid. Att älska sin stil, sina produkter och sin garderob underlättar för en själv och för miljön.
Så, med helgen och eventuellt några timmar ledigt, ta tag i saken och sortera, organisera, ta bort och prioritera vad du gillar, vad du inte och vad du tror att du kommer gilla om ett år när du gått ner ett kilo.
 
Vi säger det alla, men det kommer inte hända, vi kommer inte använda tjöjan vi köpte på rea när vi gått ner den extra kilon, acceptera och returnera den till Second Hand, H&M insamling eller ge åt en vän..
 
 
 
Isabella löwengrip design fashion fastfashion hållbarhet mode sustainability
0 kommentarer