Semester inspiration

Tänkte dela lite småa tips för hur man håller upp tempot på semestern och samtidigt njuter till 100 % för att sedan komma tillbaka till jobbet med nya krafter, starka rutiner och inspirerande tankar. Jag hittade denna inspiration från listan av vad framgångsrika människor inte slutar med även fast de tar semester. 

Även under semestern skall man fortsätta arbeta strukturellt, målmedvetet och tvinga sig att producera något under och av vardagen. Dvs ta vara på tiden på bästa sätt men fortfarande försöka njuta av det du tar till dig.

Framgångsrika människor låter sig inte förslappas av det sänkta tempot under semester utan behåller sina strukturer och fortsätter sätta upp tydliga mål även under sommaren. Fyll dagen med mera liv, mindre regler, senare nätter och längre mornar, men behåll rutiner och personliga mål medvetna och fokuserade, tänj på gränserna men behåll en struktur av vardagen. 

När det finns lite tid över kan det vara en god idé att reflektera över framtiden, medans du ligger och solar på en brygga eller kör en lång biltur till sommarstugan. Då får du en tydligare bild av vad du vill och om du är på rätt väg mot framtida mål. Träffa vänner, dricka vin sent till midnatt och brainstorma ihop med dina kära. Många kloka tankar, ideer och förslag föds inte från ingenstans. Kreativitet föds från ideer, inspiration och tandra tankar, däribland våra fem närmaste vänner och deras tankar. Detta leder även till nästa punkt. nämnigen, Nätverka.

Framgångsrika människor slutar aldrig nätverka. Passa på att boka in luncherna som aldrig blev av eller kombinera resandet med kundbesök som du inte hade tid för. Och sist men inte minst, Slappna av, värdesätt avkoppling. Njut. Ta en välförtjänt paus och ladda batterierna med det och de du älskar att umgås med eller som du älskar göra mest, eller, vidga vyerna och lär dig något nytt. 

Ta vara på semestern men kom ihåg att utveckla din medvetenhet och förstärk dina mål. Kom tillbaka till jobbet målmedvetet och med fokus i blick, förstärk och skapa medvetenheten och drivet till vart du är påväg och vad du för tillfäller håller på med. 

Inspireras av dina drömmar.

0 kommentarer