25´C. Paris. Handbagage

Knepet om man vill känna sig sommarfin snabbt, hur gör vi nu?

Jag nämnde tidigare att en spontan Paris resa blev bokad förra natten till torsdag och vilken Midsommar dröm det kommer bli! Längtar otroligt mycket, vädret lovar strålande Paris sol och vi planerar picknickar under Eifeltornet flera gånger om!

Nu är fråga, vad skall vi, två singeltjejer, packa i vårt lilla handbabage som är bekvämt, sommrigt, lätt, vardagligt, natt, turist & partyoutfits i ett? Jag tänker och såklart tycker den klassiska stilen, den jag även är bekvämast i, funkar till allt..

Dvs man kan ha samma outfit på dagen och kvällen, det är bara att addera ett par klackar. Det är sällskapet och Paris vi är där för, inte att vara obekväm eller övertänka kläder.. Ett par jeans, kavaj och snygga klackar är perfekt, men.. Värmen, hur klarar man av kläder när det blir för varmt? En perfekt klänning skulle vara det optimala, vit klänning som lätt kan förvandlas från vardag till fest med accessoarer och skor.. En kjol som lätt är vardag, kvällsfin och festfin med rätt övredel..

Jag vill köra de enkla plaggen, de stilrena, minimalistiska och bekväma.. min tanke är: En klänning. En kjol. Ett par byxor. En topp. En kortärmad. En skjorta. En blus. En jacka. Hur slutresultatet blir får vi se senare.

 

 

0 kommentarer