Lördag inpiration av hormoner

 
Såhär känns mitt moode just nu. Otroligt skön känsla..
Endera är det för att jag kommit fram till vad JAG vill, vad jag vill uppnå och hur jag vill att saker skall se ut.. Eller, så är det för att jag just nu har så jävla mycket att göra att tiden inte räcker till, det finns så mycket jag vill göra och drömma om, jag måste göra och hinna uträtta och adrenalinet av att utföra något bara sprudlar.
Är det kombinationen av en stor stress, inspiration, sommar, och drömmar som sakta känns fångas i land som gör att jag får en lite jävla anamma känsla och inte orkar lägge större vikt eller energi till onödiga saker.. Sådant som kunnat irritera mig tidigare känns nu bara som att "orka bry sig, det är deras problem och inte mitt..!" Så skön känsla däremot! 
 
Men det ironiska i detta är.. Igår på jobbet berättade en vän att hon känner sig riktigt jävla arg nu på sistone, utan orsak varifrån detta kommer, hennes stubin och tålamod orkar inte längre än fem minuter innan hon tillrättavisar eller säger emot, eller tvingas gå bort för att inte ropa ut de fel orden.. Bara de senaste dagarna har hon känt så.. Vi skrattade och skämtade om detta, tänkte att kanske är det hormonerna? Nu börjar jag tänka, är detta också mina hormoner som har en lite aggressiv nyans i sig för tillfället? Hur som haver. Vi kom iaf till den bästa lösningen, UTNYTTJA tillfället att rensa garderoben! [de bästa valen görs när man är arg eller småberusad när det kommer till att rensa och städa] eller ta itu med de jobbiga samtalen, löneförhöjningen, ändringarna..
 
 
Påängen var iaf att ta vara på tillfället när kroppen har lite överflöd av krut och mod och gör det som vanligtvis brukar hålla en tillbaka eller kännas skärmmande!
 
feminism kvinnor success
0 kommentarer