MakeItLast

 
 
 
Sommar Sol och Picknick en onsdag! SÅ underbar kväll, varmt ännu vid 23 och helt lycklig i själen av de lilla kvalitetstimmarna vi spontant kokade ihop!
Ni vet när man är så trött och inte skulle orka med något, man borde fixa med sina saker man har att göra med istället för att ge sig lite fritid, man får dåligt samvete att smita undan uppgifterna.. men övertalar sig lika väl att gå ut och hitta på nåt..
Detta, att göra något ger så mycket tillbaka även om man var less på tanken innan.. Den här kvällen var en sån, jag viste att picknicken skulle vara rolig, men jag fick så dåligt samvete att lämna allt som borde göras.. men tänkte att det blir bra, en liten stund bara. Lilla stunden blev ca 10 timmar magisk kväll med sommar och spontana drag. Men detta ger tillbaka så mycket mera energi och inspiration till att orka ta tag i saker senare..
 
Så, mottot nu, njut i varje tillfälle och prioritera vad som verkligen är viktigt på to do listan, vad som är viktigt i själva verket i vardagen och livet, vad du vill minnas och glömma, vad som kommer glädja dig framöver.. Det finns så mycket mera än känslan av måsten så njut mera och våga dröm att saker blir som du vill ha det!
 
Trevlig helg!
 
0 kommentarer