Midsommarplaner

Efter gårdagens tillställning, timmar med mat, dryck, familje skratt och prat, hoppade jag på cykeln, cyklade hem och njuöt av en ljus sommarkväll fast klockan var över 22. Alla otroliga härliga dofter, all grönska!
Älskar våren och tidiga sommaren som äntligen är här! Kom hem och böt min vita kjol och svarta topp till en vit tröja och svarta byxor, hoppade på cykeln och mötte upp H på Strampen för mera vänskaplig kärlek, kvalitets tid och vin!
 
Under stor markiser, värmelampor och ett smattrande tak av regn satt vi och mös under filtar med husets goda italienska vin. Skratt, prat och kvalitetstid!
Midsommarn som är på intågande brukar alltid ge mig någon slags panik stress över planer som skall smidas.. Tidigare i veckan när vi låg på stranden kom vi på iden endera resa till Hfors, Stockholm eller ha en tumis midsommardag.. Igår bestämde vi helt ny plan som vi genast verkställde när vi kom hem igen..
H bokade biljetter till PARIS över midsommar! Så otroligt glad, peppad och inspirerad, motiverad och kär i allt nu! H´s storasyster, vilken är min barndomsvän bor i Paris vilket ger alla förutsättningar för en underbar resa! Älskar när man själv inte behöver tänka, fundera och kämpa med att ta reda på hur något fungerar, vart man skall gå och äta, göra, se.. När man får den bästa guiden med sig som är en kärleksfyld energiknippe och vän som även hittat en fransk kille och lärt sig franska flytande! Fyra dagar migsommer som vi får spendera i Paris! 
 
Tidigare har jag varigt i denna stad en gång, så vacker, så otroligt vacker! Underbara minnen och upplevelser som bara kan fyllas på i lagret Paris <3
 
 
 
 
 
0 kommentarer