MInimalism. Clutter free Home.

minimalism ireland
 
Något jag älskar är att rensa. Rena ytor. Minimalism. Frihet. Jordnära känsla. Utrymme. 
 
Jag älskar att rensa, känslan av att släppa ett bagage som man släpat på, flyttat fram och tillbaka, äntligen klipps bort från en. Jag har väldigt svårt för detta dock.. Att våga klippa bort saker, göra mig av med, även om jag vet att min indre röst varje gång drar en suck när ögat når denna ting.. Det enda rätta i detta läge, när sucken och ångesten kommer när du förknippar en sak i dina sinnen, är att göra dig av med saken och gå vidare.
Människan mår dåligt av överflöd, av för mycket saker som binder en iställer för att öppnar till frihet. Vi lever som lyckligast när vi är utan måsten, utan tvång och bara får leva fritt i nuet.. Hur gör man då för att kunna rensa ut allt det negativa som samlats i datorn, hemmet, telefonen, livet? Man raderar, slänger, donerar, rensar en gång för alla och blickar framåt utan ångest. Och, man gör inte samma misstag två ggr, man köper inte på sig det man inte senare vill ha eller behöver.
 
-Rensa ut allt det som ger dig en känsla av ångest, sorg, en such, en börda.. KONMARI metoden. Det som ger dig kärlek, glädje, lycka-BEHÅLL, allt annat, bort! Negativa energier som samlas eller som gör dig påming är vad det är, negativa. 
 
-Donera.
 
-Organisera/Sortera.
 
-Lev
fashion mode success sustainability
0 kommentarer