Nytt uppdrag

Startade igår igång med en ny ide om att försöka göra ett uppdrag, om det lyckas eller ej är en annan sak. Men jag skall försöka, göra mitt bästa, våga kasta mig på tåget och hoppas på det bästa.. Om detta var rätt tidpunkt var ett solklart nej! Alldeles för lite tid redan men är illa tvungen nu eftersom detta datum har en deadline och jag hinner inte eftersom Paris resen kommer emot! Men, om det är meningen så blir det precis så sm jag hoppas.
 
Mamma var ochså här igår och vi satte oss ner med datorerna för att jobba på vårt lilla projekt tilsammans. Projektet är helt och hållet mammas, men jag har fått äran att hjälpa till med formgivningen och layouten av denna sak, så spännande och nervvrak på att se resultatet! Även denna lilla intro grej skall vara klar innan midsommar! Varför lär man sig inte av misstag och vet att man kommer ha hus i helvete innan man har in saker i tid? Men, press och stress föder i mitt liv många kloka ideer och bättre prioriteringar, så kanske detta bara är som det skall va för bästa resultat?
 
 
Några få saker jag skulle vilja ha gjort innan resan men som kommer i andra hand, kommer bara bjuta och njuta och roa oss i Paris så skall försöka att inte få allt perfekt utan bara ta allt som det kommer eftersom det inte kan bli bättre med dessa damer, Paris, sol och njutning av mat och vyer! 
 
Hör ni ordet Längtar i mig?
 
Idag blir det dock datorjobb med projekt 1 och 2, jobb till kvällen och många espresso på detta för att verkligen ha fart i fingrarna!
 
Ha en härlig måndag!
0 kommentarer