Villa Sandviken en torsdag

Igår fick jag vara ledig hela dagen lång! På kvällen var en sommartillställning vi var inbjudna till. En kväll med mamma, bröderna med deras fruar, mat, vin, musik och detta hus, så perfekt början på en spännane kväll!
En nyrenoverad och nyöppnad paviljong vid vattnet var detta ljuvliga ställe. Huset älskar jag, Villa Sandviken, så charmigt, vackert, gammaldags och atmosfären runt med natur och hav, otroligt vackert! Jag har länge suktat efter en ledig söndag med bästa vänner och brunch på detta ställe, att sitta här en hel dag, äta gott, skratta så man trollar av stolen och bara njuta! Någon söndag inom kort komemr det bli av. Vi tog även en smygtitt i källaren där ett troligt mysigt utrymme var planerat, en liten bar var placerad i mitten av runda ytrymmet och bord klacerade längs utkanterna.. Jag älskade kontrasten till den ljusa, middag/bröllop/fest atmosfären på övre våningen och den mystiska, mörka, spännande och "kalla" känslan av källaren! Så vackert och bra planerad konstruktion och kontrasterna som skapas.
SUmma sumarium, jag älskar atmosfärer av utrymmen, resturanger, och tycker detta är väldigt avgörande om det är tilltalande för mig eller inte, detta hus får 10/10 i charm som fångade mig och jag vill abslout hit igen.
Så charmigt! Huset konstruktion och läge är perfekt! Att naturen blir en del av huset är min bästa kommentar!
 
Bildresultat för villa sandviken
 
Bildresultat för villa sandviken
Bilder från Yle och bloggen Lily, Kaunis Arki. Så vackra bilder denna människa tar!
Kika In på bloggen Lily och inspireras!
0 kommentarer