Psykologiska tankens makt..

Har alltid älskat och föredragit böcker man lär sig av, som är aningen psykologiska & inspirerande.. Ibland är det skönt med en romantisk drömmande bok där man får släppa vekligheten & fyllas av en annan tid & en annan värld, men i längden, vinner psykologiska självhjälpsböcker för min del.. 


Nu är jag inne på "Träna din indre kondition" av Thomas Gunnarsson, en bok mamma hade beställt hem. Jag älskar och tycker människans psyke, i friskt tillstånd, allmänhet & i samverkan med andra människor är så himla intressant! 
Hur människan kan omedvetet och medvetet göra beslut med bakomliggande påverkningar, kroppsspråk som talar mera än ord, ögon som vidgas vid starka känslor även fast man förnekar kärlek, psykets positiva koppling till att skapa ett lyckligt liv, tankarna som snurrar & surrar omedvetet till att nedvärdera oss själva.. 

Hur kan inte detta bara vara en så intressant sak att ägna sina tankar till & även utvecklas, bli medveten Im sig själv och sin egen psykiska funktion?! 

Som sagt, här kommer en fråga som fick mitt hjärta att bulta ett extra slag, för igenkännelsen var så nära att den rörde min egen funktion av tänkande & handling.. 


0 kommentarer