Wednesday Inspo.

Detta får bli min lilla inspirations sammanfattning idag, beskrivning hur mina tankar surrar nu!

Har en text jag vill skriva som jag hittade i en tidning från 1992. Detta var tidningen ELLE som skrev några kloka ord.. Idag är tiden inte tillräcklig så de får vänta till imrn. Ikväll har jag jobb men skall fixa lite småsaker innan dess!

Kram & trevlig onsdag! 

 
0 kommentarer

Favoriter ur ELLE Bridal Awards 2017

Fredagen 19 maj 2017 hölls ELLE Bridal Awards 2017 i Milano.
I jyrryn satt bl.a. Cia Jansson, chefredaktör för svenska ELLE och modeexperten EMilia de Poret. Priset för Bästa brudkollektionen togs hem av den Holländska Designduon Viktor & Rolf. Signaturer för dessa är ett starkt silhuettspråk, vackra detaljer, rosetter, tyll och ljuvligheter.
I deras kollektion för hösten 2017 hittades dessa drömmar jag älskar!
 
 
Bilder från ELLE.se. Hitta dina egna favoriter HÄR
bröllop design viktor&rolf wedding
0 kommentarer

Måndag inspo. & Kärlek

Var så trött i morse att ögonen knappt orkade upp.. tvingade mig upp till slut själv men orkade inte sätta igång processen brygga espresso-kaffe, vilket i efterhand var väldigt dumt.. Mamma hämtade mig och vi begav oss mot Jakobstad för att hämta upp lite tyger och material.. Höll på somna i bilen både på dit & hemvägen, vilket gav mig den kloka iden att varje kväll ladda espressokaffet färdigt i skopan så det bara är att starta på morgonen.. Efter två starka koppar nu känns allt, livet, motivationen, dagen mycket lättare och positivare.
 
 
Det andra positiva var en dag med mamma, två timmar i en bil och en heldag vilket gjorde att vi fick prata om lite allt möjligt och umgås lite på samma gång..
 
Positiv nr tre var.. All Material! Drömmen hur mycket vackert läder och päls jag fick med mig hem från vår dagstur! Inspirationen och ideerna bara flödar nu, hinner inte med att tänka, planera och sätta på papper innan nästa ide smyger sig på.. Det svåra nu är att gallra, gallra bort ideer av design som inte lämpar sig till denna produkt/produktion/kollektion eller stil.. Om man hade 24 timmar till varje dygn.. Men, så glad för detta, tack för allt detta vackra och inspirerande jag fått idag, tack för peppiga inspirerande måndagen, den peppiga, inspirerande, KÄRLEKSFYLLDA bubbla jag nu finner mig i!
Vill inte lämna detta mood av flow & överröstad pepp, kärlek och inspiration.. <3 
 
..Vilket leder mig till detta ämne. Jag glömde nämna lördagens lycka. Jag fick servera 23 glada pensionerer från en mans/kvinno kör som hade bokat bord hos oss.. Ett litet rum fylld med en kör som sjöng mellan måltiderna, mellan dryckerna och alla skålar. I slutet bad kören mig komma in till rummet, och de sjöng en sång för mig, för min goda service och genuina omsorg till dem. Ögonen fylldes av tårar, att sitta bland en kör var en mansröst sjungs och plötsligt kommer en ljuvlig kvinnlig kör i stämma, ni vet vad jag menar, när kroppen ryser av att det blir så vacker kontrast och en sång!
Jag älskar att arbeta som servitör, butiksbiträde... att arbeta med och bland människor.. lika mycket älskar jag att arbeta självständigt, men musik i bakgrunden och skapa med sinnena och känslan.. Att få sätta sin passion och kärlek, sig själv i sitt yrke är en lycka och att få just detta bekräftat, att kunder även lägger märke till min närvaro, min passion är ren lycka och uppskattning!
TusenTusenTack, det värmde mitt redan varma hjärta till glöd. 
 
Visa DIN uppskattning till personer, oavsätt stora som små saker, i butiken eller en lärare, mekaniker eller läkaren.. Det lilla DU säger eller gör kan ge sådan bekräftelse till att den personen känner sig behövd, uppskattad och älskad..
 
 
 
Feel the Flow..
Spread the Love..
Be the best Version..
Be Yourself and Only..
One of a Kind..
And Thankful..
Always.
design inspiration kvinnor makeitwork måndagspepp
0 kommentarer