Design och fantasi

Om det är en passion jag verkligen älskar och vill ägna mitt liv åt är det design, formgivning, fantasi, inspiration och pepp!
 
Blogg.se har sin nya tävling #minpolkagris, vilken går ut på att designa, skapa och ta fram din egen dröm smak av polkagris, design, färg och namn. 
 
I början var det enda jag kunde tänke på smaker som redan fanns, som inte var märkvärdiga, hallon-saltlakrits, citron-saltlakrits, baylis.. inga märkvädiga saker.. sen fick jag stoppa mig själv, börja tänka utanför boxen. Boxen som inkluderar Saker och Ting JAG älskar, som jag blir glad av att känna, se, dofta, göra och uppleva.. Då kom inspiration och ideer flygandes! 
 
Min första smak kombination kom när jag satt och jobbade idag med mitt egna företag.. Jag kom på en ljuvlig doft som jag vill ha som smak.. Rosor.. & Vanilj! Hur kan man få en doft till en smak? Hur beskriver man denna smak, blir det en kombination av tvål och vanilj? Nej..
 
Min polkagris smakar mjukt mjukt av söt hallon, lite fräch syra mot ett rose´ vin håll som slutligen möter en mild vaniljton och lämnar en underbar eftersmak.. inte för sött, inte för surt, utan en kombination av en klassisk känsla, minnen av mormors rosträdgård på landet, uteserveringen med rose´ i storstaden och vanilj av kärleken som bubblar på våren.... Känner ni den? 
 
Min polkagris heter " Grandma Vanilla Rosé "
& har naturligtvis färgerna av en vit botten med en tjockare rand av rosa och en smalare rand med ljusgul.. Pappret ser gamaldags ut och aningen transparent så att själva polkagrisen kan lysa genom, på samma gång som det är små konturer av rosor utspridda och en mormor i förkläde, lockigt hår och glasögon bredvid namnet på etiketten. 
Kan ni se den? 
 
 
Här kom min inspiration, från rosorna jag satt och styckade som skulle torkas, doften, smaken, känslan..
 
 
 
#minpolkagris
1 kommentar
Guccimamma

ha en fin dag!

kramar

Svar: Tack desamma du!
Emma Simons