Hjälp mig designa happitude

Hjälp Mig Att Välja!

Lyckan i att jag var en av vinnarna o #HappiChallenge tävlingen som ordnades av blogg.se Tusen tack! Blev så glad, vilket man alltid blir när man vinner något, men jag blev glad i hjärtat & fick "respons" känsla på att jag kan skapa min dröm & nå ut med tankar, design & inspiration till andra! Jag fick en känsla av att jag kan och mina stora drömmar kan bli verklighet om jag fortsätter fokusera på dem! 
 
Iaf, vinsten var en happitude tröja man själv får designa, nu är bara beslutsångesten den, skall jag göra åt mig själv eller till mamma som morsdagspresent? Hur glad skulle inte hon bli med en egen designad tröja? Skall jag göra till syster? Eller, skall jag göra till mig själv? Vill ju att vi alla tjejer i familjen skall kunna ha samma tröja med våra egna inspirerande ord, som för oss tillsammans kommer bli ett plagg med mera betydelse & oersättlig av någon annan tröja.. Ett plagg vi kommer vårda & älska, hålla liv i så länge trådarna finns i tröjan.. 
 
Gjorde lite små exempel på hur en tröja till mig skulle kunna se ut, där blev det ännu svårare, vad väljer man för ord för att peppas & inspireras varje dag? 
Hjälp mig välja & gå in på happitude.se för att designa din egen inspirerande kreation!
 
 
2 kommentarer
Mirre - Sweetwords

jag vann ju en jättefin, jag valde min bloggadress sweetwords.se och ett hjärta, för det var ju jag som vann =D

Svar: Sant det och smart val! Det slutade med att jag valde en egen tröja som skulle motivera och påminna mig om något varje gång jag ser och får använda denna. Så glad över orden jag slutligen lyckades välja! Grattis till din vinst!
Emma Simons

NORRBOTTEN EMMA

Min mamma skulle aldrig använda sådan där tröja men min syster hade jag gjort till lätt, så roligt att designa egen tröja!

ha de bäst

Svar: Ja funderade i samma tankar ett tag men är nästan säker på att både mamma & syster skulle älska en Happitude tröja. Dock slutade det med en egen tröja och ingen av de ovanstående orden.. Så glad för mitt val och hoppas du kommer förstå min tanke <3
Emma Simons