Inspirerande "I Nöd Och Lust"

Har ni lyssnat senaste I Nöd & Lust avsnittet av Petra & Linn?
Gör det! På tapetern det som talats om lite på sistone här, dvs hormoner, humör, PMS, kvinnors berg & dalar, p-piller och karriärs situationen hur dessa äns går ihop..
........................
Avsnittet inleds med Petras vredesutbrott. var tvungen att lyssna på detta början flera gånger eftersom jag alltid började skratta av hur man kan känna igen sig av att skapa sin egen olycka.. Hur man väljer att hantera situationen skapar bättre eller sämre förutsättningar för de kommande två sekunderna.. Lyssna, ta in, förstå och sätt dig själv i situationen för att få sanningen i vitögat..
........................
Linns kommentar och en lösning till att vända från det mörka till det ljusa var hur vi skall utnyttja dessa dagar värdefullare till att uträtta mycket! Allt från löneförhöjning, bänkpress, träning, garderobsrensnig, mublering.. Allt som kräver så mycket jävlar anamma som möjligt. Då skall vi planera in dessa to do och PMS på samma gång..
........................
Det tredje bästa i detta avsnitt var även här Linn, som kom med den brilljanta berättelsen av hur otroligt lipiga, svaga och kränkande, lättretliga och små bebisar vi blir bär vi får höra fel kommentar i fel tidpunkt av månaden.. Hur bägarn kan rinna över av småsaker som sägs, ses, hörs eller känns.. Hur extra retligt detta symptom kan vara när andra är medvetna om detta, men själv är man helt ovetandes..
Lyssna på senaste podden av INödOchLust av P & L som släpptes 14/05/2017
Så, givande och inspirerande skrattretligt! 
 
Relaterad bild
inodochlust
0 kommentarer