Lugnet att njuta av DIN stund

Just nu känns det som om 10.000 bollar kastas i luftan, hela tiden kommer en nertrillandes som jag får snabbt kasta upp igen, jonglera den vidare för att ta emot näsa boll och kasta upp den..Vet ni hur jag menar, man bollar med många bollar i luften samtidigt och känner sig hela tiden lite stressad, orolig, man tänker 24/7 och behandlar tre ämnen samtidigt i tankarna..
 
Det var länge sen jag kände såhär efter att jag haft långledigt nu en tid, njutit av resor, mat, funderat och överanalyserat, varit uttråkad mellan varven osv.. Jag älskar stunden jag surrar i nu, med dessa bollar jonglerandes, men samtidigt ett stressigt pussel att få alla bollar att hållas snurrande & i liv i luften.. Jag märker personligen hur jag börjar prioritera bättre, göra snabbare val och vet exakt vad jag vill, väljer att gå på magkänsla iställer för att tänka fram och tillbaka, tackar för detta eftersom magkänslan alltid vet bäst. Jag märker hur lite "drogad" av glädje/utmattning jag känner mig, an avslappnande känsla av att småsaker, onödiga saker jag kan irritera mig på annars inte alls får min uppmärksamhet, tackar för detta. Jag märker en så stor glädje av att jag älskar det jag gör aven om jag inte har något resultat i handen, men målet känns så tilltalande och nåbart att jag känner mig konstant inspirerad och driven. Älskar detta och vilket slutligen leder till att mina skratt kommer så mycket från hjärtat nu och verkligen sätter sig i magmusklerna av smärta..
 
Nackdelen är dock att små konversationer, "kom ihåg att .." går in i ena örat och genast ut, små konstiga beteenden skär sig lite i hjärnan, [låsa upp cykeln och tror att nyckeln har en bil-nyckel-kontroll], saker hamnar på fel platser.. Ibland får jag bara skratta av dumheten av övertänkandet.. 
 
För att njuta och samtidigt samla mig själv går jag promenader med inspirerande poddar i öronen, lyssnar på musiken som får mig dansa i kroppen, dricker vin, yogar, promenerar med en vän.. Finns så mycket härligt att ventilera ut stressen och infinna lugnet. 
 
MIN stund är när jag omges med få saker, i naturen, får vara själv.. vad är DIN stund?
0 kommentarer