Mindfull Power

Mitt inlegg började med att berätta om gårdagens flyt, långa jobbskift men inspirerande dag som gav mycket psykisk pepp.. & morgonen idag som började så tröttsamt, slut i kropp och själ..
Men.. sen raderade jag allt..
Det kändes så jävla oinspirerande och negativt att jag blev själv mera negativ och svag i kroppen av att läsa detta.. Alla har up and downs, att tala, klaga eller kasta skit över det gör inte saken bättre.. En negativ känsla är just vad det är,
 
 
En Negativ Känsla! MEN, som går att överröstas med En Positiv & Inspirerande Känsla! 
 
Istället för att skriva hur trött jag känner mig nu, otaggad för jobbskift som börjar snart, vill jag skriva nåt peppande, hur glad jag känner mig i kroppen efter all sol vi fått de senaste dagarna, hur kär jag känner mig i hjärtat av att fått se så snygga män komma fram med våren, hur glad jag är över våren och sommarens intågande, hur kär och bubblig jag känner mig över annat och hur inspirerad och motiverad jag är med mitt företag och framtiden.. Hur många saker det är jag vill ska ske nu, som jag vill producera och sy, göra samarbeten med olika människor och företag, hur ljust och hur få gränser det finns med allt, bara man tar för sig och gör en chansning av en ide! 
 
Det är du som står för dina tankar, du som står för din känsla, känslan är det du kan äga mest av allt med 100 %, Men, det kostar din tankeverksamhet.. Nu, sitter jag och psykar mig med roliga minnen, kyssar och kramar av en person som ger hjärtat extra slag, mammas kärlek, galna kompisars infall som fått mig att skratta med magen.. Helgens möhippa som aldrig tog slut och som bjöd på mera skratt än på länge! Jag tänker på allt det som får mitt psykiska tillstånd att förtränga den negativa känslan och istället börja bubbla.. så lätt mindfull psykning av sitt eget tillstånd att det är lättretligt hur man kan påverka sitt eget mood, inspiration och motivation inför en ny dag!
 
.................................................................
 
FUCK IT!
I`M A WOMAN WITH MINDFULL POWER
&
I DREAM BIG!

MAKE IT WORK
.................................................................
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer