Möhippa i H.fors

Lördagen var en spännande, effektiv & helt underbar dag! Vid två hoppade jag på nattbussen till storstaden Helsingfors. Mötte upp Emma  & vi gick till Allas Sea Pool -bad och bastu i centrum alldeles vid havet där vi skulle träffa resten av gänget och självaste bruden. Bad, sim, bastu utomhus var sån bra start på dagen för att få en kick och känna sig fräch. Vidare fortsatte vi till Story för att äta lunch och fortsätta med skumppa.. Jag fick en chevre sallad med rabarber, så god mix med den syrliga kontrasten!

Njutning i solen, avslappnande atmosfär och underbara skratt satt vi och njöt! Bruden gick på behandling och vi fick dricka skumppa i parken under mera sol. Så bra planerat! Älskar att det var genomtänkt och avslappnat, inte stress att springa hit och dit, jobba sig genom ett för tajt schema utan bara få sitta ute och njuta! Kunde inte ha varigt bättre väder heller! . 

Vidare samlades vi igen, taxi till en lokal där vi fortsatte med italienskt catering, lekar, mera skumppa, dans, prat och mingel. Vi fortsatte i sakta mak tillbaka till centrum för krog, mera skumppa och mycket dans! När klockan når sju på morgonen går vi tre levande, bubblande och lite för förfriskade själar tillbaka till verkligheten.. Bruden och F hem för att sova och jag genast till busstation för att komma mig hem till Vasa..

Så jag älskar att dansa hela natten, skratta så man inte klarar av att stå, mingla och kasta händerna i luften av all energi fom flyger mellan ådrorna. Älskar att komma ut från ett mörkt rum med för hög musig, för mycke discofärger och mötas av solsken, kvittrande fåglar och ett han som glittrar vackrare än något i en stad som ännu inte vaknat. Jag fick min första sommar natt för detta år som verkligen var den exemplariska.

 

Fick inga egna och bra bilder av självaste Allas Sea Pool för att visa vilket härligt ställe i centrum av Hfors. Så bra planerat! På terassen slipper man gratis och kan bara komma dit för att njuta av cafee bakverk eller havet. Vi talade om hur flera sånahär tankar borde sättas i rullning och prioriteras, byggas upp och vara tillgängliga för allmänheten för att tillföra mera kulturell och vardaglig tillgänling till njutning..

 
Bildresultat för Allas Sea Pool -simma & bastu
 
Bildresultat för Allas Sea Pool -simma & bastu
 
Bildresultat för Allas Sea Pool -simma & bastu
 
 
0 kommentarer