Product of a strong Female

Morsdag gårdagen till ära.

Grattis alla underbara mödrar, tack för att ni väljer att ingå, att börja en process som mor, gå igenom berg av toppar & dalar, tårar & kärlek, mod & rädsla, aggression & sorg, tålamod & stor kraft.

Tack för att ni offrar och väljer, längtar och strävar efter en framtid med oss i era planer, tack för att ni bygger en kärlek för oss, ni sätter oss före er själva, prioriterar oss, gör allt för vår lycka, tack mödrar.

Tack mamma för att du gjort för mig från första stund, +/- 280 dagar tills att du fick se mig, tack för det du har gett och fortfarande strävar till att ge mig allt det bästa, den största lyckan och allt det jag kan tänkas behöva för stunden, i framtiden och i livet.

Erfarenheten av att se dig gå genom eld och lågor för min skull är den bästa läran. En dag vill jag vara som du, kunna ge mina barn det allt du gett mig, all kärleken, lärdomen och kunskapen och kunna älska med samma kraft som du gör än idag.

 

 
Rachel Zoe´s söner bar dessa tröjor morsdagen till ära, men vem skulle inte vilja bära och representera denna tröja, dessa orden men stålthet?
Och bilden nedan, mammas kärleksord när jag inte var hemma en vardag när hon köm över med lite nybakat bröd.. Tack för att jag fortfarande får överflöd av kärlek och fortfarande efter 25 år får vara liten för dig.
 
 
0 kommentarer