Att gifta sig är för många en av livets stora händelser och det är en dag att se tillbaka till under många, många år. Att äntligen få säga ja till den man älskar och samla nära och kära till en stor fest är givetvis värt att fira. Gör det i bohemens tecken!

Kika in på Elle för att hitta inspirationen varifrån ni hittar de vackra bohemiska klänningarna, den minimalistiska ringen och annan inspiration. 

1. Klänningen

Lösa, lätta tyger med broderier och spets är helt rätt när du letar efter din brudklänning. 

2. Ringen

Vigselringen bör givetvis vara personlig. För den bohemiska stilen finns det en rad olika ringar som skiljer sig från mängden. Titta gärna på begagnade varianter, där kan du hitta en som är riktigt unik.

3. Frisyren

Vågigt, utsläppt, flätor och blommor… Tänk avslappnat, som om du precis har vaknat eller klivit upp ur havet och fått en härlig volym av saltvattnet. En blomsterkrans eller små blommor i håret sätter pricken över i:et.

4. Smyckena

Satsa på enkla smycken och inspireras av hippiestilen från 70- och 80-talet. Tunna kedjor runt armleden, en enkel krona i håret och fotlänkar är helt rätt.

Via: foreversoles

5. Dukningen

Duka utomhus på rustika träbord med blommor och växter som dekoration. Barnens bord kan vara direkt på gräsmattan med stora sittkuddar som stolar. Duka med linneservetter, ljuslyktor och värmade filtar på stolsryggarna.

6. Lokalen

Finns det möjlighet för er att vara utomhus bör ni givetvis vara det. Ha vigseln på en strand, i en skogsdunge, på ett berg eller varför inte i er trädgård?

Via: stylemepretty, foto: ana nyc

7. Bröllopsfoto

Planera tiden till när solen håller på att gå ner. Då är ljuset som mjukast och bilderna blir som vackrast. Fotografera på en öppen äng eller på en strand för att få samma känsla i bilderna som ni hade under vigseln.